viernes, 20 de junio de 2008

Keepin' on it

Ja tocava, després d’un cert (massa) temps, posar el bloc al dia. De fet es podria dir que es un moment força crític per la vida d’aquest espai. L’origen de Destellos en la luz, es troba en l’assignatura de Periodisme Especialitzat Cultural: es tractava de crear el nostre propi suport on aplicar tot els coneixements de classe. El cert és que m’ha entusiasmat i, tinc la intenció de seguir-hi i continuar amb la línia que ens ha marcat l’assignatura, és a dir, combinar la cultura ‘elitista’ amb la cultura com a ‘expressió social’. Tot i això, el fet de que ja no tingui la pressió avaluativa, fa que la continuitat del bloc depengui de les meves ganes i de la meva motivació.

Aprofitant aquesta entrada, deixo una referència musical que a que acabo de descobrir. Darrerament, Canadà ha donat artistes de música electrònica molt destacables que es fan ressò arreu del món. És el cas de Tiga, Junior Boys o aquests que es diuen Chromeo. Són un duet de pop electrònic amb una clara tendència al funk. Fins ara han tret dos àlbums: She's in Control (2004) i Fancy Footwork (2007), amb cançons que han estat remesclades per gent com Jori Hulkkonen, Vandalism, LifeLike o D.I.M.
Aquesta és una de les pistes del darrer àlbum, anomenada Bonafied Lovin’.



Es defineixen com la única col·laboració amb èxit entre un àrab i un jueu, que hagi hagut mai. Si és així, esperem que sigui la primera de moltes altres.

5 comentarios:

Tomás dijo...

Si més no: curiosos.

Funk? D'aquí res Maceo Parker (amb un 2% de jazz que diu ell).

Tomás

Sergi dijo...

Sí, funk... que com la majoria d'estils evoluciona o es fusiona amb altres.
Respecte el funk dels '70 fins a aquesta cançó és evident que han passat coses: disco, dance, house i segueix... La música de ball (en general) està impregnada de funk. I en més d'un 2%.

Salut!

Aina Bujosa dijo...

Iep! Per quan una actualització? XD
Jo ho he fet eh? I també he arreglat l'agenda XD

muaks

Anónimo dijo...

Ja podries actualitzar, n???

Albert Lloreta dijo...

actualitza sergi!!