sábado, 24 de mayo de 2008

Bargrooves: Bar Anthems

Bar Anthems és el darrer volum de la prolongada sèrie de compilacions bargrooves produïdes pel segell britànic Seamless, que ja es pot aconseguir a la pàgina web oficial d’aquesta casa discogràfica per 10 lliures. Com bé diu el nom d’aquesta edició tan especial, el contingut del pack dels dos cd’s són alguns dels himnes més aclamats de la música house de la darrera dècada. De fet, de novetats n’hi ha ben poques, més aviat es tracta de dues sessions per recordar bells temps. Els temps del naixement de la cultura bar com a nou concepte de club de nit, i en conseqüència, poc després, el naixement de bargrooves. Els encarregats de fer la mescla són per una banda, i com no, el resident Ben Sowton (manager de Seamless) i els Groove Junkies que tornen a ser invitats després del Bargrooves vol. 12: Mimosa (2004), per participar en una saga que sembla que no té fi.
En el primer cd hi trobem, de la mà de Ben Sowton, cançons com el Finally de Kings of Tomorrow, Back together de Hardsoul, Changes de Sandy Rivera, o la més recent The cure and the cause de Fish Go Deep. La segona sessió tampoc té cap deperdició amb Blaze, Masters at Work, Moloko o Little Louie Vega. Són dues peces força semblants, però potser els Groove Junkies en el segon disc mantenen l’esperit del house més clàssic.

Des de l’any 2000 fins a dia d’avui, ja han sortit 28 volums de bargrooves, comptant les edicions de bargrooves black. Però Seamless Recordings també ha produït altres sèries de compilacions musicals entorn a la cultura bar. En realitat, bargrooves és la cara més ‘ballable’ del segell britànic, i tot i que en un inici temptejava estils com el deep house o el lounge, mica en mica, ha tingut una evolució cap a l’electro i fins i tot el progressive. És per això que amb les sèries de Purobeach o Escapism, Ben Sowton i companyia poden seguir oferint aquesta vessant més ambiental i chillout. Per altra banda, City Life o Mr. & Mrs. Smith tenen un sentit més funky i electrònic.
Seamless també organitza festes arreu del món i té residència al Cafè del Mar d’Eivissa durant l’estiu.
.

2 comentarios:

Unknown dijo...

eps!
té bona pinta, ja l'he posat a baixar!

jo et recomano un del Ministry of Sound.
'The very best euphoric funky house breakdown'.
ja té uns anys, però els clàssics sempre són bons!

mira't la tracklist i imagina't la meslca!

http://www.ministryofsound.com/Music/Albums/MinistryofSound-TheVeryBestEuphoricFunkyHouseBreakdown.htm

Anónimo dijo...

Nene..Ja va tocant una nova entrada, no?!?!